Ga naar de inhoud

Samenwerkingen

Stichting Rechtswinkel Nijmegen-Oost zal u altijd van een zo goed mogelijk advies proberen te voorzien. Soms kan op het spreekuur of tijdens het schrijven van uw advies echter blijken dat wij uw zaak moeten doorverwijzen naar een meer gespecialiseerde instantie. Om die reden hebben wij samenwerkingen met Verweij Advocaten, Ten Berge Notarissen en Van Vliet Advocaten.

 

Verweij Advocaten is een advocatenkantoor gelegen aan het Keizer Karelplein 32B te Nijmegen. Het kantoor is gespecialiseerd in gezondheidsrecht, letselschade, personen- en familierecht, huurrecht, ondernemingsrecht, incasso, strafrecht en tot slot arbeidsrecht. Verweij Advocaten geeft heldere adviezen en zal altijd eerst proberen om het geschil buiten de rechtszaal op te lossen. Als wij ontdekken dat u mogelijk belang heeft bij een advocaat, zullen wij u doorverwijzen naar Verweij Advocaten. Het eerste oriënterende gesprek bij Verweij Advocaten is kosteloos. Ook doet Verweij Advocaten zaken op toevoeging.

 

Het notariskantoor van Ten Berge notarissen is gevestigd aan de Berg en Dalseweg 9 te Nijmegen. De notarissen staan altijd voor u klaar om de belangrijkste momenten van uw leven goed te regelen. Zo kunnen zij u helpen als u een huis wilt kopen, bij de oprichting van uw eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Ook op de minder vrolijke momenten kunnen zij u bijstaan, zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Als wij van mening zijn dat u baat kunt hebben bij een notaris, zullen wij u doorverwijzen naar Ten Berge notarissen. Met een doorverwijzing van ons is het eerste oriënterende gesprek van een half uur gratis.

 

Van Vliet Advocaten, gelegen aan de Groesbeekseweg 160 te Nijmegen, is een advocatenkantoor voor zowel particulieren, als ondernemers. Daarnaast biedt Van Vliet Advocaten de mogelijkheid van mediation. Mediation is een vorm van conflictbemiddeling waarbij partijen onderling proberen tot een oplossing voor hun geschil te komen. Een van de advocaten bij Van Vliet Advocaten is tevens mediator en kan u daarbij helpen. Als wij van mening zijn dat uw geschil mogelijk opgelost kan worden door middel van mediation, zullen wij u doorverwijzen naar Van Vliet Advocaten. Het eerste oriënterende gesprek is bij Van Vliet Advocaten kosteloos. Ook werkt Van Vliet Advocaten op toevoeging.

Vermeulen Advocatuur

 

Vermeulen Advocatuur is een advocatenkantoor gevestigd in Culemborg, maar is landelijk werkzaam. Mr. Vermeulen is gespecialiseerd in slachtofferzaken, jeugdrecht, strafrecht en personen- en familierecht. Mr. Vermeulen werkt resultaatgericht, persoonlijk en duurzaam. Dit betekent dat zij oog heeft voor de menselijke kant van een zaak, u snel antwoord krijgt en zij uw zaak met veel enthousiasme en gedrevenheid zal behandelen. Het beste resultaat kan via een procedure zijn, maar in de meeste gevallen zal mr. Vermeulen eerst proberen om overeenstemming te bereiken. De focus ligt op duurzame oplossingen, oplossingen waar u op lange termijn iets aan heeft. Geen ellenlange procedures of moeilijke en lange processtukken, maar gewoon concrete hulp met effect.

Als wij ontdekken dat u mogelijk belang heeft bij een advocaat, zullen wij u doorverwijzen naar Vermeulen Advocatuur. Het eerste oriënterende gesprek van een half uur is bij Vermeulen Advocatuur gratis. Mr. Vermeulen neemt ook zaken aan op basis van toevoeging.